Onze reisklassen: kiest u maar!

Een vlucht met KLM is een ontspannen vlucht - en wellicht een extra comfortabele. Dat bepaalt u zelf. Met uw keuze voor een reisklasse n eventuele extra opties. Een overzicht.

Binnen Europa

Europe Business Class
Check in bij onze speciale incheckbalie, kom tot rust in een comfortabele lounge en ga met voorrang aan en van boord. U zit altijd aan het gangpad of aan het raam, want de stoel in het midden houden we vrij.

Economy Class
Reis met de vertrouwde all-inclusive service van KLM. Check in wanneer u wilt - online, bij de automaat of bij de balie. Ontspan met een hapje en een drankje in een ergonomisch ontworpen stoel f reserveer een stoel met extra beenruimte.

Economy Comfort
Iets luxer reizen dan in Economy Class? Kies dan Economy Comfort en geniet van extra beenruimte, een rugleuning die verder naar achteren kan n stroomvoorziening voor uw laptop of smartphone. Ook heeft u voorrang bij het van boord gaan. Economy Comfort is beschikbaar op de meeste Boeing 737-vluchten binnen Europa.

Buiten Europa

World Business Class
Een luxe reiservaring van A tot Z. U krijgt voorrang bij het inchecken en u mag meer bagage meenemen. Aan boord kunt u heerlijk achterover leunen in uw comfortabele stoel en een film bekijken. Of e-mails versturen via het interactieve beeldscherm. Als maaltijd krijgt u een culinair driegangenmenu geserveerd, bereid door een topkok. Of een luxe la carte maaltijd, die u vr de vlucht kunt bestellen.

Economy Class Intercontinentaal
Neem plaats in een ergonomisch ontworpen stoel. Breng aangename uren door met recente films onder het genot van een drankje. Kiest u graag zelf uw maaltijd, bestel dan voor vertrek een la carte-maaltijd!

Economy Comfort
Iets luxer reizen dan in Economy Class? Kies dan Economy Comfort en geniet van extra beenruimte en een rugleuning die verder naar achteren kan. Ook heeft u voorrang bij het van boord gaan.