Het entertainmentaanbod tijdens uw vlucht

Een ontspannen en inspirerende reis. Vliegt u met KLM, dan kunt u rekenen op vertrouwde service en state-of-the art techniek. Eind 2010 zal onze gehele langeafstandsvloot voorzien zijn van AVOD (audio/video on demand) dus ook de gehele B747-vloot.

Een persoonlijk beeldscherm
Alle stoelen in alle klassen van onze Boeing 777-, MD11- en Airbus A330-toestellen en in de World Business Class van de Boeing 747 hebben een persoonlijk beeldscherm en interactief entertainment. Vermaak u met films, televisie- en muziekprogramma’s, doe een spelletje of gebruik onze sms- en e-mailservice.

Taalcursussen
Buenos días! Oefen de taal van uw bestemming met onze taalcursussen voor beginners. Op elke vlucht kunt u kiezen uit 23 talen van het programma Berlitz World Traveller. Met originele oefeningen, tests en spelletjes vanuit uw eigen taal maakt u zich na aankomst meteen verstaanbaar. Aan het eind van iedere les vermeldt het programma uw voortgang!

Luisterboeken
De ideale manier om tijdens uw reis te ontspannen: luisterboeken zijn in korte tijd razend populair geworden. We hebben een brede keuze voor ieder die van een goed verhaal houdt.

Zakenprogramma
Het programma ‘B-Wise’ is vooral geschikt voor de internationale zakenreiziger. Het geeft achtergrondinformatie over de complexe wereld van "global business", waarbij ook de cultuur, zakelijke gewoonten en de etiquette van verschillende landen aan bod komen.

Economy Class Boeing 747
In de Economy Class van onze Boeing 747’s ziet u topfilms, populaire televisieseries, nieuws en documentaires op een groot scherm. Luistert u liever naar muziek? Dan kunt u kiezen uit 12 speciaal geprogrammeerde audiokanalen met verschillende muziekstijlen. Vanaf zomer 2009 wordt de Economy Class ook uitgerust met persoonlijke beeldschermen en interactief entertainment.

Holland Herald, ons bekroonde magazine
De in 1966 gelanceerde Holland Herald is niet alleen het oudste inflight magazine ter wereld, maar ook het grootste Engelstalige tijdschrift van Nederland! Elke maandelijkse editie heeft weer een ander verrassend thema. Met artikelen over reizen, lifestyle en leuke gadgets, interessante weetjes en cijfers, een culturele agenda voor Nederland en beschrijvingen van bestemmingen. En natuurlijk de bekende KLM/Holland Herald-fotowedstrijd!

Klik hier voor meer info over het Holland Herald magazine.

In elke uitgave vindt u bovendien een catalogus voor uw belastingvrije aankopen aan boord.